[16-Jun-2022 18:58:39 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function add_action() in /home/ekologij/public_html/wp-content/themes/ecoenergy/fw/core/type.taxonomy.php:11 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/ekologij/public_html/wp-content/themes/ecoenergy/fw/core/type.taxonomy.php on line 11 [19-Jun-2022 01:30:13 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function add_action() in /home/ekologij/public_html/wp-content/themes/ecoenergy/fw/core/type.clients.php:11 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/ekologij/public_html/wp-content/themes/ecoenergy/fw/core/type.clients.php on line 11 [19-Jun-2022 07:46:18 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function add_action() in /home/ekologij/public_html/wp-content/themes/ecoenergy/fw/core/plugin.buddypress.php:7 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/ekologij/public_html/wp-content/themes/ecoenergy/fw/core/plugin.buddypress.php on line 7 [20-Jun-2022 13:29:26 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function add_action() in /home/ekologij/public_html/wp-content/themes/ecoenergy/fw/core/type.testimonials.php:11 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/ekologij/public_html/wp-content/themes/ecoenergy/fw/core/type.testimonials.php on line 11 [20-Jun-2022 23:54:44 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function add_action() in /home/ekologij/public_html/wp-content/themes/ecoenergy/fw/core/plugin.contact-form-7.php:8 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/ekologij/public_html/wp-content/themes/ecoenergy/fw/core/plugin.contact-form-7.php on line 8 [27-Jun-2022 16:51:10 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function add_action() in /home/ekologij/public_html/wp-content/themes/ecoenergy/fw/core/type.services.php:11 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/ekologij/public_html/wp-content/themes/ecoenergy/fw/core/type.services.php on line 11 Poziv na okrugli sto”Kvalitetno obrazovanje je put do zaposlenja” - Centar za ekologiju i energiju

Poziv na okrugli sto”Kvalitetno obrazovanje je put do zaposlenja”

Poziv na okrugli sto”Kvalitetno obrazovanje je put do zaposlenja”

Građevinsko-geodetska škola iz Tuzle (GGŠ) je u saradnji sa Centrom za ekologiju i energiju i Polybau školom iz Švicarske uz finansijsku podršku Vlade Švicarske uspješno realizirala projekat ”Kvalitetno obrazovanje je put do zaposlenja” i stvorila uslove za kvalitetnije izvođenje nastave za zanimanje Izolateri ovojnice objekta. Na okruglom stolu će prezentirati najvažnije rezultate projekta koji doprinose jačanju praktične nastave u strukovnom obrazovanju.

Datum održavanja:    28.1.2018.

Vrijeme održavanja: 11:00 – 14:00 sati

Mjesto održavanja:    Građevinsko-geodetska škola, Tuzla

Napomena: Najpovoljnije vrijeme za uzimanje izjava i snimanje novouređene radionice za praktičnu nastavu je prije početka oficijelnog programa ili nakon obilaska radionice.

Na okruglom stolu će prisustvovati predstavnici resornog ministarstva, Pedagoškog zavoda TK, Kantonalne privredne komore, drugih škola iz TK, firme koje se bave izvođenjem građevinskih radova i proizvodnjom i prodajom građevinskog materijala, NVO i mediji.

DNEVNI RED

11:00 – 11:15   Uvodno obraćanje

11:15 – 11:40   Predstavljanje projektai postignutih rezultata,Mevludin Ferhatović

11:40 – 12:10   Dosadašnja iskustva GGŠ,Amela Karahodžić, prof. u GGŠ

12:10 – 12:45   Diskusija mogućim unapređenjima izvođenja nastave za  zanimanje “Izolateri    

                           ovojnice objekta”,  razmjena iskustava i dogovor o eventualnoj saradnji

12:45 – 13:00 Dodjela zahvalnica firmama koje su uspostavile saradnju sa GGŠ

13:00 – 14:00 Nastavak diskusije uz osvježenje i Ručak

Kratke informacije o projektu:

Profesori i učenici GGŠ su rekonstruisali staru dotrajalu radionicu za praktičnu nastavu, ugradili su nove prozore i vrata i obnovili krov. Osim toga su postavili savremene modele za izvođenje praktične nastave, ormare, police, izvršili nabavku alata i materijal itd.

Projekat je finansijski podržala Vlada Švicarske. U međuvremenu su se priključili i drugi sponzori, kao što Ytong iz Tuzle, Cementara iz Lukavca, Bauklar Lukavac, Gurdić gradnja Tuzla, Top Dom Tuzla, EM-Oniks Lukavac, Okić gradnja Živinice, Ultra still Živinice, Tehnograd company, Terrasit Gračanica i Polybau škola iz Švicarske. U pregovorima su i sa drugim firmama koje se bave izvođenjem građevinskih radova i proizvodnjom i prodajom građevinskog materijala. Cilj je izgradnja dugoročnog partnerskog odnosa između ovih firmi i GGŠ.

Da podsjetimo, prije tri godine je GGŠ uvela novo zanimanje “Izolateri ovojnice objekta” i ove školske godine upisana je treća generacija učenika. Zanimanje se realizira kroz izučavanje teorijskih osnova i praktičnog rada u radionicama na različitim modelima uz korištenje savremenih građevinskih materijala i alata.

Nadamo se da ćete nam se pridružiti i da ćete putem vašeg medija informirati širu javnost o pozitivnom procesu koji je pokrenut u GGŠ u Tuzli.

Tuzla, 23.1.2019.

Mevludin Ferhatović, Direktor Građevinsko-geodetske škole