Poziv na radionicu strateškog planiranja kampanje VODA ZA SVE!

Poziv na radionicu strateškog planiranja kampanje VODA ZA SVE!

Poštovani,
Centar za ekologiju i energiju, u saradnji sa Centrom za životnu sredinu i Arhus centrom Sarajevo, organizira radionicu Strateško planiranje kampanje: “Voda za sve!“.

Kampanja: “Voda za sve!“ se odnosi na industrijsko zagađenje voda, a u fokusu ima rijeku Spreču i jezero Modrac.

Mjesto održavanja radionice: Hotel Senad od Bosne, Jezero Modrac, Prokosovići

Datum i vrijeme održavanja radionice: 10.4.2019, sa početkom u 10:00 sati

Radionica se organizira u okviru projekta Eko BiH čiji je cilj osnaživanje organizacija civilnog društva iz oblasti zaštite okoliša/ životne sredine za uključivanje u proces kreiranja, sprovođenja i monitoringa sektorskih strategija i politika iz oblasti okoliša/životne sredine i klimatskih promjena, kao i uključivanje u procese donošenja odluka u vezi sa EU integracijama. Projekat je podržan od strane Evropske unije.

Na sastanak su pozvani predstavnici organizacija civilnog društva, (ne)formalnih grupa i pojedinci koji daju značajan doprinos poboljšanju stanja okoliša/ životne sredine u Bosni i Hercegovini.

Molimo Vas da svoje prisustvo potvrdite do petka, 5. aprila popunjavanjem prijavnog obrasca u prilogu i slanjem na e-mail: amra.skramoncin@ekologija.ba.

Agendu radionicemožete preuzeti na linku ovdje!

Prijavni obrazacza učešće možete preuzeti na linku ovdje!

Za dodatna pitanja i informacije nam se možete obratiti putem gore navedene e-mail adrese ili putem telefona 035/249-311.