[01-May-2021 18:40:13 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function add_action() in /home/ekologij/public_html/wp-content/themes/ecoenergy/fw/core/type.attachment.php on line 11 Mi tražimo baš tebe! - Centar za ekologiju i energiju

Mi tražimo baš tebe!

Mi tražimo baš tebe!

Mi tražimo baš tebe!

Dolaziš iz Svilajnca, Pljevalja, Obilića ili Tuzle? Studiraš, ali uz to želiš i da preduzmeš aktivniju ulogu u svojoj zajednici i učiniš je zdravijim mestom za život?

Evropski pokret u Srbiji u saradnji sa partnerima, Centrom za Ekologiju i Energiju (Tuzla), Institutom D4D (Priština) i ALFA Centrom (Nikšić) sprovodi projekat pod nazivom Regionalna ekološka povelja mladih, sufinansiran od strane Fonda za Zapadni Balkan (The Western Balkans Fund).

Želimo da osnažimo studentkinje/studente iz manje razvijenih područja, sa visokim emisijama gasova sa efektom staklene baste, na Zapadnom Balkanu da preduzmu aktivniju ulogu u svojim lokalnim zajednicama u kontekstu pravedne tranzicije ka proizvodnji energije iz obnovljivih izvora i smanjenja gasova sa efetom staklene bašte, da zagovaraju za ambiciozniji program među donosiocima odluka na Zapadnom Balkanu, ali i da podignu svest mladih o bitnosti ove teme.

Način prijave: Svi zainteresovani bi trebalo da pošalju kratak video snimak (1-2 minuta) u kome će predstaviti sebe, svoje dosadašnje iskustvo i veštine, kao i lokalni ekološki problem svoje životne sredine. Snimak slati u ZIP format ili putem platforme WeTransfer.

Nije potrebno slati dodatne dokumente (CV, motivaciono pismo). Snimak je potrebno dostaviti na mejl adrese koje, kao i sve ostale informacije o projekltu,  možete naći na linku OVDJE!