26 Septembra, 2020 Novosti Nema komentara

Mi tražimo baš tebe!

Dolaziš iz Svilajnca, Pljevalja, Obilića ili Tuzle? Studiraš, ali uz to želiš i da preduzmeš aktivniju ulogu u svojoj zajednici i učiniš je zdravijim mestom za život?

Evropski pokret u Srbiji u saradnji sa partnerima, Centrom za Ekologiju i Energiju (Tuzla), Institutom D4D (Priština) i ALFA Centrom (Nikšić) sprovodi projekat pod nazivom Regionalna ekološka povelja mladih, sufinansiran od strane Fonda za Zapadni Balkan (The Western Balkans Fund).

Želimo da osnažimo studentkinje/studente iz manje razvijenih područja, sa visokim emisijama gasova sa efektom staklene baste, na Zapadnom Balkanu da preduzmu aktivniju ulogu u svojim lokalnim zajednicama u kontekstu pravedne tranzicije ka proizvodnji energije iz obnovljivih izvora i smanjenja gasova sa efetom staklene bašte, da zagovaraju za ambiciozniji program među donosiocima odluka na Zapadnom Balkanu, ali i da podignu svest mladih o bitnosti ove teme.

Način prijave: Svi zainteresovani bi trebalo da pošalju kratak video snimak (1-2 minuta) u kome će predstaviti sebe, svoje dosadašnje iskustvo i veštine, kao i lokalni ekološki problem svoje životne sredine. Snimak slati u ZIP format ili putem platforme WeTransfer.

Nije potrebno slati dodatne dokumente (CV, motivaciono pismo). Snimak je potrebno dostaviti na mejl adrese koje, kao i sve ostale informacije o projekltu,  možete naći na linku OVDJE!

Napisao admin